ДЕНЬ ЗАХИСТУ ПРАВ ІНВАЛІДІВ

Інвалідність - явище соціальне, уникнути якого не може жодне суспільство. На жаль, статистичні дані свідчать, що щорічно в Україні збільшується кількість людей з надмірними потребами.
3 грудня – Міжнародний день інвалідів. Цей день не можна назвати святковим, проте він підкреслює необхідність досягнення забезпечення рівних прав інвалідів і їх участі в житті суспільства. У рамках цієї дати в усіх установах, школах, дитсадках пройшли відповідні заходи: виховні години, бесіди, заняття, творчі виставки, спортивні естафети, благодійній акції, тощо.
Не залишилися байдужими діти, батьки та педагоги дитячого садка №18 «Струмочок». Під гаслом «Милосердя в кожному серці» пройшли заходи:
- лялькова вистава «Вовк і семеро козенят» з елементами спортивних змагань;
- тематичні заняття «Творимо добро» , «Ми разом» та «В колі людської турботи»;
- благодійна акція-ярмарок «Людина починається з добра».
Головною метою усіх проведених заходів – це привернення уваги до проблем тих, хто став інвалідом від народження, в дитинстві чи під час дорослого життя, виховання у малечі гуманного ставлення, доброти та милосердя до тих людей, які потребують додаткової уваги суспільства.
Під час ярмарки та лялькової вистави було зібрано 2176 грн. Від колективу закладу - 2014 грн. Всього зібрано 2380 грн. З них перераховано (з комісією):
Ø для Сологуба Максима - 900 грн.
Ø для Панової Поліни – 900 грн.
Ø для Шломи Дар'ї - 450 грн.
Іванчикову Артему від усіх дітей було зібрано подарункований набір.
«Людина живе лише один раз, і так хочеться залишити добрий слід на згадку про себе. І щоб не сталося в житті у кожного з вас, завжди пам’ятайте, що ви живете на планеті Земля і носите ім’я Людина. А людина починається з добра. І творити добро – значить бути щасливим». Такі словами говорили вихователі своїм вихователям, виховуючи в них добро і милосердя.
Хочеться подякувати усім малюкам, батькам та вихователям за їх толерантність, людяність, доброту і небайдужість до людей-інвалідів.
Шановні наші співвітчизники, на долю яких випали нелегкі випробування, прийміть від нас усіх найтепліші побажання – міцного здоров’я, родинного затишку, любові від рідних, витримки та бути завжди сильними духом, які б випробування не посилала доля. БУДЬТЕ ЗДОРОВІ! (ФОТО)

Кiлькiсть переглядiв: 430

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.